Előtetők

Cégünk vállalja egyedi méretű, tetszőleges formájú előtetők, védőtetők, oldalfallal részben vagy teljesen ellátott szélfogók, kocsibeállók, teraszfedések gyártását és kivitelezését, alumínium tartószerkezettel, igény esetén alumínium ereszcsatornával és lefolyóval, tartóoszlopokkal vagy tartókonzolokkal. Az alumínium vázszerkezet alkalmazásával elkerülhető a korrózió, és az előtető vagy egyéb szerkezet nem igényel utólagos felületkezelést, karbantartást.

A szerkezet elemeit felületkezelve (tetszőleges színűre porszórva, vagy dekorált, pl faerezetes bevonattal ellátva) szállítjuk a helyszínre, ahol rejtett csatlakozásokkal történik a csomópontok kialakítása és a szerkezetek illesztése. Az előre méretre gyártott, és műhelyünkben korábban összeszerelt előtetőt a helyszínen újra összeépítjük, így garantálva a tökéletes minőséget és gyors építést. Az előtető leggyakrabban polikarbonát megtöltéssel, ritkábban üveg vagy plexi a választott fedőanyag.

A tetőszerkezet rendelhető beépített, rejtett LED vagy halogén világítással, a még exkluzívabb megjelenés érdekében. Akár bejárati ajtó fölé, kisebb méretben, akár komplett teraszát kívánja védőtetővel ellátni, megtaláljuk a megfelelő megoldást. A szerkezetek - akár később, évek után is - teljes értékű hőhídmentes télikertté alakíthatók. Tekintse meg előtető képgalériánkat gondolatébresztő gyanánt. E sorok alatt, vagy a galériában megépült előtetők fotóit tekintheti meg.

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00